ПРИЈАВА ПОЛАЗНИКА ЗА НОВИ ЦИКЛУС РАДА ШКОЛСКА 2020/21

ПРИЈАВА ПОЛАЗНИКА ЗА НОВИ ЦИКЛУС РАДА ШКОЛСКА 2020/21

Регионални центар за таленте у тренутној ситуацији жели да обезбеди услове за несметан почетак  новог циклуса рада школске 2020/2021 године.   Уколико ситуација не дозволи да се окупљамо у просторијама Центра, спремили смо Microsoft платформу TEAMS, за реализацију консултативне наставе и наставе уопште, рад ОНЛИНЕ.

Редовно одржавање наставе и активности у Центру су неопходни због комплетне реализације истраживачких пројеката, учешћа на домаћим такмичењима а по највише због учешћа на међународним олимпијадаама знања и међународним такмичењима, на којима су наши полазници постигли имозантне резултате.

Центар ће колико то услови дозволе и ове године спровести процес идентификације и примити нове полазнике. Процес је отпочео и трајаће до 1. септембра.

Молимо Вас да уколико желите да и наредни циклус пратите активности Центра да се најкасније до 20. августа пријавите на следећи линк – https://forms.gle/ks87pVKw2w14W5Wv9

Програми рада се налазе на сајту Центра па Вас молимо да у складу са њима попуните упитник /научну област/.

С обзиром на ситуацију и жељу да већем броју полазника обезбедимо учешће, за прву пријаву је могуће пријавити се само за једну научну област.

ЖЕЛИМО ВАМ УГОДАН РАСПУСТ.

ЧУВАЈТЕ СЕБЕ И ОКОЛИНУ !

  1. Програм истраживачких радова :  Ученици VII и VIII разреда основних школа, и свих разреда средњих школа могу се пријавити за једну од наведених научних области у упитнику. Изузетак је ПСИХОЛОГИЈА коју могу пријавити ученици 2,3 и 4 разреда средњих школа. 

2. Ученици VI разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, биологију, физику, књижевно стваралаштво.

3. Ученици V разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, биологију, књижевно стваралаштво, информатику.

4. Ученици IV разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, књижевно стваралаштво, информатику, 

Share this post